o conopida (desfacuta in buchetele)
2 cutii de branza cu smantana (Fagaras sau similar)
150 g smantana
100 ml lapte
2-3 oua
100 g branza Brie (optional)
100 g cascaval (sau similar) ras, pentru ornat
sare, piper
Ce trebuie sa faci:
Pui o oala de apa la fiert si oparesti conopida.
Amesteci intr-un bol branza, smantana, laptele, ouale, pana la omogenizare, apoi condimentezi dupa gust.
Pui conopida oparita intr-un vas termorezistent intins, si torni peste ea amestecul de branza.
Presari deasupra cascavalul ras si dai la cuptor aproximativ 45 de minute, sau pana cand intra furculita cu usurinta in buchetelele de conopida.
Scoti din cuptor si lasi sa se racoreasca un pic (ca sa se inchege branza).
Servesti cu smantana rece deasupra (sau fara).
Enjoy.
No comments:
Post a Comment