Ce iti trebuie:
200 g tarate de ovaz
150-200 g perlute de branza (max 1 % grasime)
100 g tofu
150 g carne de curcan sau vita in suc propriu (conserva)
2 oua
jumatate de conopida (desfacuta in cele mai mici buchetele) – poate fi inlocuita cu broccoli
10 felii jambon de curcan (sau alta sunca slaba de pui/curcan)
1 praf de copt
sare, piper, cimbru dupa gust
Ce trebuie sa faci:
Tai in cubulete foarte mici tofu, carnea si jambonul, si desfaci conopida sau broccoli pana la cele mai mici buchetele.
Amesteci toate ingredientele de mai sus intr-un bol, pana la omogenizare.
Pui hartie de copt in doua tavi de chec (sau cozonac) si torni compozitia in ele.
Dai la cuptorul preincalzit la 180 grade Celsius timp de o ora.
Verifici daca este facut (compozitia trebuie sa fie legata, sa nu mai ‘tremure’ cand misti tava).
Scoti din cuptor si lasi la racorit 15 minute, ca sa poti taia felii.
Enjoy!
No comments:
Post a Comment